Известие

Collapse
No announcement yet.

е сега вече гризнах дървото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тва масло да не са го изпортили напоследък все със Селения умират мотори
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      Тва масло да не са го изпортили напоследък все със Селения умират мотори
      има нещо истина мамка му ...
      и на жената на колата е Селения и то 10В60
      повече тая боза нема да купа .. само Агип
      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Опа... Не ми се търсят едни коментари за маслата писани преди 1 година....

И все пак в конкретния случай смятам, че маслото няма нищо общо
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

kolega mochko1 mi minah okolo 300 km ............ a ina4e wikash powe4e wurwi ot e36is ............. moita na niskite ne mojeshe da otbeli wse edno karah nekoe tiko na 5ta ......... nagore we4e kum 3000 oborota po4washe da wurwi .......... ina4e utre sasho se q otwarq da widi kakwo i e i se pisha pak da si kaja mukata ...................... a deto wikash za wariatora hodi da ti smenqt ima wutre edna plasmasa w rolkata tq e 15 lv s prujina neshto kazwa se kit za wariator ......... a moita ne izdawashe nikakuw sumnitelen sum predi da sdade bagaja a sega puk suwsem nikakuw ......... dneska hodih do serwiza sedi si tam mirno i bezjizneno .. boleznena gledka

------------------------------------

колега моля те пиши на кирилица!!! следва предупреждение по правилата!!!
          Last edited by proper; d.m.y г., 00:59.

Comment

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
            Опа... Не ми се търсят едни коментари за маслата писани преди 1 година....
            Що бе потърси ги , да им понатриеш носовете на ония дето много я хвалеха Селениа-та тогава .
            За последващите ми думи може повечето и да не се съгласят с мене но .....
            Та повечето хора като си купят кола и просто сменят масло ремъци и филтри . А знаят ли колата с какво масло е била карана и дали не е била тъпкана с присадки .НЕ . За автоджамбазите да не говорим. Сменят си хората маслото без да промиват двигател с масло за промиване и после опааа окоти са . Ами да ще се окоти като не се спазват елементарни норми за поддръжка на мотора шото спестихме 20-30 лв за промивка на мотора от старите масла и всичката мизгия дето се е събрала вътре в мотора . И лошото че и автомонтьорите им е все тая дали ще искаш да ти промият мотора - поне аз не съм срещнал такъв дето да ми го препоръча , да не говорим че има и такива дето са против такава интервенция . Алфата ми е в БГ от 2001 година и вече подмина 250 000 Км - за 150 000 в Бг не е минала една смяна на масло без да е промит мотора и единствено пулове на клапаните ми тракат .
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от element_jori Покажи съобщение
              kolega mochko1 mi minah okolo 300 km ............ a ina4e wikash powe4e wurwi ot e36is ............. moita na niskite ne mojeshe da otbeli wse edno karah nekoe tiko na 5ta ......... nagore we4e kum 3000 oborota po4washe da wurwi .......... ina4e utre sasho se q otwarq da widi kakwo i e i se pisha pak da si kaja mukata ...................... a deto wikash za wariatora hodi da ti smenqt ima wutre edna plasmasa w rolkata tq e 15 lv s prujina neshto kazwa se kit za wariator ......... a moita ne izdawashe nikakuw sumnitelen sum predi da sdade bagaja a sega puk suwsem nikakuw ......... dneska hodih do serwiza sedi si tam mirno i bezjizneno .. boleznena gledka
              Колега, пиши на КИРИЛИЦА!
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Що бе потърси ги , да им понатриеш носовете на ония дето много я хвалеха Селениа-та тогава .
                За последващите ми думи може повечето и да не се съгласят с мене но .....
                Та повечето хора като си купят кола и просто сменят масло ремъци и филтри . А знаят ли колата с какво масло е била карана и дали не е била тъпкана с присадки .НЕ . За автоджамбазите да не говорим. Сменят си хората маслото без да промиват двигател с масло за промиване и после опааа окоти са . Ами да ще се окоти като не се спазват елементарни норми за поддръжка на мотора шото спестихме 20-30 лв за промивка на мотора от старите масла и всичката мизгия дето се е събрала вътре в мотора . И лошото че и автомонтьорите им е все тая дали ще искаш да ти промият мотора - поне аз не съм срещнал такъв дето да ми го препоръча , да не говорим че има и такива дето са против такава интервенция . Алфата ми е в БГ от 2001 година и вече подмина 250 000 Км - за 150 000 в Бг не е минала една смяна на масло без да е промит мотора и единствено пулове на клапаните ми тракат .
                Много си далече от нещата!!
                RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                0899832271 Сашо

Comment

Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщение
                  Много си далече от нещата!!
                  Може .Това си е мое лично мнение , не съм специалист , но така си процедирам и няма
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Колега,300км. ако ще и с М10Д да го караш не може да изтропа от маслото.
                    Освен това човека каза,че е карал 100-110 км/ч.
                    Тоя мотор си е бил "закрепен" за продаване.

По повод маслото - аз като взех 156-та и сипах първата смяна едно масло "КОД 105" дето се води произведено за Магнет Марели или нещо от сорта...
                    5 литра 10В40 са 37лв. в туба.
                    Карах го 7700км. и изгори около 800мл. от него и тогава го смених.Вече две смени на масло след това на мотора всичко си му е наред...Естествено вече не е със същото масло.
                    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от jorokulishev Покажи съобщение
                      добре дошъл в клуба.
                      На мене ми костваше 3500лв но чувам все хубави думи за лисан та можеш да се разминеш и до 2000.Ама сега минах вече 1600км след ремонта и върви идеално всичко си е без грешка даже се отказах да я продавам.
                      Успех ти желая и дано не преживееш това което аз преживях буквално я бях намразил тая кола.

хвърли един поглед ALfa gtv 1.8twi spark малеййй
                      Tочно сега внимавай и се ослушвай на един познат спайдъра роди на 3000 км след основен ремонт поради небрежност -забравили да и притегната главата на определения прбег -човека си карал със 140 и .....
                      по темата - Нека Лисан да каже като я разглоби -каква е била най вероятната причина
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от element_jori Покажи съобщение

------------------------------------

колега моля те пиши на кирилица!!! следва предупреждение по правилата!!!
                        Такива случай като твоя доста прочетох из форума ,300 км с новото масло и умира. Явно мотора е бил пътник и са го закърпили колкото да я продадат. А вървенето ,те наще колици са така ,мудни са на ниски обороти и тръгват след 3000 об ,ама с едно чипче неща се променят (поне така съм чувал). Най ме кефи на магистралата както си карам с 170 км/ч и като дам гас колата отлепя ,просто осеща се тягата във високите обороти А вариатора пролетта с нов направо ще го сменям ,мен по голям проблем са ми майсторите ,на скоро разбрах за един във Варна и мисля там да ходя ,но време много. Айде някой да каже така с тракащия вариатор до пролетта мога ли да си прецакам ДВГ-то нещо ???
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Fiat Bravo II 1.4 90hp
                        sigpic
                        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Дано колегата да си оправи колата по бързо. За Лисан съм сигурен, че ще я направи като хората, но за пореден път се обеждавам, че повече кола втора ръка вероятно няма да си купя. Може Пунто да взема, ама да е ново. За съжаление последните няколко теми чета само за коли с изтропали двигатели, та дори, а не са толкова евтини коли, та да кажеш, че си е минавка. Просто джамбазите в България са толкова нагли, че няма до къде. Две от форумните коли (GTV-то от Пловдив и 145-цата JTD,) на колеги са купувани от познати даже. По голяма наглост едва ли може да има.
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                            Просто джамбазите в България са толкова нагли, че няма до къде. Две от форумните коли (GTV-то от Пловдив и 145-цата JTD,) на колеги са купувани от познати даже. По голяма наглост едва ли може да има.
                            Колега колата може така да е внесена ,знае ли човек вече.
                            Кола и жена на късмет се взимали
                            Fiat Bravo II 1.4 90hp
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                              Колега колата може така да е внесена ,знае ли човек вече.
                              Кола и жена на късмет се взимали
                              При положение, че вероятно са купени за по 1000Евро, какво може да се очаква? Да е перфектния автомобил ли?
                              Имам познат, който вкарва коли от повече от 20 години от Германия, и думите са му - Дизел от Германия само ударен или нов. Повечето коли са понавъртяли 40-50+к на година, а като дойдат в България на 7-8 години са на над 300 000 км. (за дизелите).
                              Моя позната си взе април Поло 1.9 ТДИ 2004г. на 97000 км и досега има ремонти за 4-5000 лв. То не беше маховик и съединител, турбина, компресор на климатика и други дребни нещица.
                              А читавите коли има и там, ама са на цени далеч от тези, който тука ги продават с докарване и печлба. Това е истината.
                              Може даже да се пусне една анкета във форума за това колко хора са правили основен ремонт на колите си и ще се види, че са доста
                              А за късмета е ясно, но защо да разчитаме на него постоянно. Трябваше да сложат ограничение на вноса на коли над 5 години, а другите да им сложат допълнителни такси или изобщо да ги забранят.
                              "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                              Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                              Opel Astra J GTC

Comment

Е все пак и бедните трябва да карат коли не става иначе
                                Ако имаше такова ограничение сега щях да си ходя пеша или да търкалям на баща ми Форда ,а не да се любувам на мойта 12 годишна хубавица .
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic

Comment

Working...
                                X